Main
Leer ons kennen ♥
Main
Leer ons kennen ♥
Main
Leer ons kennen ♥
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

LEER ONS DREAMTEAM KENNEN

Kraamzorg Groei & Bloei is in november 2017 opgericht door twee Kaapverdiaanse zussen, Amandia en Monica. Geboren en getogen in Rotterdam. Dochters van ouders die in de jaren '70 geëmigreerd zijn naar Nederland met als doel de kinderen een betere toekomst te geven.  Wij houden ervan om mensen te zien ontwikkelen en genieten. Hier dragen wij graag aan bij. Wij hebben een kraamzorgbureau opgezet om ouders te helpen bij de groei naar de mama of papa die jouw baby nodig heeft.

Ons Dreamteam
Ons dreamteam bestaat uit een team aan gedreven kraamverzorgster met een passie voor het begeleiden en coachen van kersverse ouders. Kraamverzorgsters die beschikken over een open en behulpzame basishouding, het fijn vinden om te benadrukken wat er goed gaat en geduld hebben om jou te begeleiden als nieuwe ouder. Wij kennen onze multiculturele doelgroepen en vinden het belangrijk dat wij met onze diensten en personeelsleden de verschillende multiculturele normen en waarden kunnen ondersteunen. Kwalitatieve zorg en een mooie kraamweek is ons doel. Alles zodat jij de beste ouder kan zijn voor jouw baby. Een week lang zijn wij onderdeel van jouw dreamteam.

Wij staan als kraamverzorgsters naast de ouder en we doen het samen. Een week lang zijn wij onderdeel van jouw dreamteam. Onze kraamverzorgsters worden getraind op het signaleren van bijzonderheden en hier snel op te anticiperen. Wij hebben korte lijnen met een lactatiekundige en vinden het belangrijk om goed contact te onderhouden met de verloskundigen om de beste zorg te leveren.

AMANDIA

Amandia is de eigenaresse van Kraamzorg Groei & Bloei.

Ze kent de praktijk als geen ander en heeft ruim 15 jaar ervaring in de kraamzorg.

Amandia is in 2018 afgestudeerd als verloskundige. Vanwege haar kraamzorg-, verpleegkundige- en verloskundigediploma ziet zij steeds beter hoe een kraamverzorgster en de verloskundige elkaar kunnen versterken in dit mooie proces.

ONS DOEL

Wij snappen goed dat om volledig tot rust te kunnen komen het fijn is om mensen om je heen te hebben die je kent en je vertrouwt. Niemand ervaart jouw zwangerschap en kraamweek zoals jij dat doet. De veranderingen, nieuwe gevoelens en aankomende situatie zorgen ervoor dat je weer zoekende bent in je eigen leven. Het is ons doel om voornamelijk de vrouw in haar kracht te zetten in een bijzondere en tegelijkertijd turbulente periode waarin er zowel fysiek als mentaal een hoop veranderd. Het kan op sommige momenten voelen alsof je wereld op z'n kop staat. Hierin sta je gelukkig niet alleen! Wij zijn er, om je bij te staan en te vertellen dat je het kan. Tijdens de kraamweek besteden wij veel aandacht aan hoe mama in haar vel zit. Wij zorgen ervoor dat we vooraf precies weten wat jouw geluksmakertjes en triggers zijn. Waar je waarde aan hecht en waar je energie van krijgt. Wij helpen jou bij een gezonde start, zodat je de moeder kunt worden die je wil zijn. Ouders die van zichzelf vinden dat ze goed op weg zijn. Wij leren jou hoe jij jouw moeder of vader gevoelens leert herkennen. En je het vertrouwen geven dat het ouderschap goed zal verlopen door dicht bij jezelf te blijven. Dit geldt overigens niet alleen voor de mama, maar ook voor papa en eventuele broertjes of zusjes. Zij zijn immers ook een belangrijk onderdeel van het geheel. Vandaar dat wij zeggen: jullie kraamtijd is met alle liefde onze zorg.