Ola

Jullie kraamtijd is met
alle liefde onze zorg

Wij helpen vrouwen om de moeder te worden die ze willen zijn. Moeders die van zichzelf vinden dat ze goed op weg zijn. Focus en bewustwording gaan ervoor zorgen dat jij jouw moedergevoelens leert herkennen. En je het vertrouwen geven dat de veranderingen goed zullen verlopen door dicht bij jezelf te blijven.

Pretty woman holding a newborn baby in her arms

Je gaat een spannende fase tegemoet waar jij je draai in gaat moeten vinden.

Vraag jij je soms ook af hoe je het gaat aanpakken? Jij gaat als mama zorgen voor je baby en gezin. En wij gaan zorgen voor jou. Wij worden graag onderdeel van jouw dreamteam!

Om de beste versie van jezelf te zijn is het belangrijk om als nieuwe ouder ook tijd voor jezelf te reserveren. Er komt een hoop op je af en hierin is het belangrijk dat jij een team om je heen verzameld die jou ondersteunen en vooruithelpen. Wij snappen dat het leven een andere wending krijgt.

Samen met onze kraamverzorgsters gaan wij jouw dreamteam creëren voor in de kraamweek. Mensen die je vertrouwt, jou kennen en je accepteren zoals je bent. Perfectly imperfect as you are. Lees hier meer over ons Dreamteam.


LEER ONS KENNEN

Investeer in jezelf door jouw eigen dreamteam te creëren.

Onze kraamverzorgsters ondersteunen jou graag lichamelijk en mentaal. Een gezonde start voor jou en je gezin. Op naar een geweldige kraamweek.


PLAN INTAKEGESPREK