Main
Yes, ik ben er!♥
Main
Yes, ik ben er! ♥
Main
Yes, ik ben er! ♥
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

Ik kon me niet bedenken dat er een fijnere plek zou zijn dan in mama´s warme buik. Waar ik met mijn handjes en voetjes even contact maakte door een zacht porretje of schopje. Het ritme van een hartslag als rustgevend geluidje om me heen. Wat een fijne plek was het om in alle rust te groeien.

Nu ben ik hier en zie ik de gezichten achter de stemmen die ik al die tijd om me heen hoorde. Mama, papa, die me vasthouden en verzorgen, wanneer ik ze met mijn stemmetje even laat weten dat ik er ben. Voor mij melk, een schone luier en een knuffel. Zelfs mijn broers en zussen helpen mee om mij in de watten te leggen..

Allemaal houden ze van me, zoveel liefde, in mijn nieuwe nestje.

Lieve baby, als kraamverzorgster kunnen wij het volgende voor je doen:

  • In de gaten houden hoe je ontwikkeling verloopt
  • Controleren of je lekker in je vel zit
  • Mama en papa leren hoe ze jouw communicatie kunnen herkennen
  • Dagelijkse liefdevolle verzorging
  • Warme knuffels en zorg van hart tot hart
  • Ervoor zorgen dat al je spulletjes netjes en fris zijn
  • Ervoor zorgen dat papa en mama rust hebben om van jou te kunnen genieten